Legens oppfatning.

Mykje har skjedd sidan sist innlegg, Madeleinen min er ihvertfall i storform og nyter å være smertefri og det nye livet som skulejente. Eit lykkeligare ansikt skal ein leite lenge etter!

Ho elsker å gå på skulen og er dyktig og lærevillig. Hadde ho ikkje fått den nødvendige operasjonen, hadde skulestart vært ein negativ opplevelse. Er ikkje sikkert det hadde blitt så mykje skule i det heile.

Min situasjon er litt annleis. I april var eg på kontroll og der sa dei at bruddet i leggen var grodd og det kunne gå lang tid til neste kontroll. I oktober var eg på ny kontroll, då sa overlegen at bruddet var ca 60% grodd!! Ikkje rart eg har gått med smerter!! Så på torsdag blir det operasjon, der eg skal ta ut skruene i kneet, slik at det blir meir press på bruddet. Forhåpentligvis er eg tilbake på jobb neste mandag. Har ikkje tid til sjukemelding i desse travle tider på jobb:)

Godt å få svar på kvifor ein har vondt, men ein blir og forbanne på dei forskjellige tilbakemeldingane ein får frå forskjellige legar. Eg har og sagt frå første stund at skruene i kneet gjer vondt og at dei beveger seg. Det har vært ganske tydelig, då ein kul blir større og større på framsida av kneet der skrua ligg. Turnuslegen i april meinte dei stod i ro, mens overlegen sa no, at dei klart har bevege seg og irriterer inni kneet.

Så kva skal ein tru på når ein går til legen? Har alle så forskjellig oppfatning av ting? Det var jo heller ikkje ein lege som hadde lik oppfatning av kva som var best for Madeleine av dei legane me møtte på...

2 kommentarer

Helen

05.11.2016 kl.20:35

Då får vi tru at alt berre kan verte betre framover. Lukke til med operasjonen :D

Melinda

05.11.2016 kl.20:36

Helen: Ja, får håpe det. Takk takk!

Skriv en ny kommentar

Melinda

Melinda

29, Voss

29 år, frå Voss, bur på Jølster. Karrieremamma, driv frisørsalongen Floke Jølster og har to søte små jenter. Interesser: Frisør, interiør, trening, helse og miljø.

Kategorier

Arkiv

hits