Nye bilen har endelig komt!

Skjelden eg står opp så tidelig som i går, men no er det snart på tide å komme inn i vanlege rutiner, er jo berre to veker til eg er litt tilbake i jobb.

Dagen starta med at svoger kjørte meg til kontroll på sjukehuset i den flett nye bilen vår!!! Ja, endelig har me fått gliset vårt! Fekk den på fredag, så me var beint nøtt til å ta ein liten biltur på lørdag. Reiste til fine Mjølkerampen på Sande og åt deilig middag. Eg har tilogmed hatt min første kjøretur bak rattet. Det var ekstremt skummelt, turte ikkje ut på hovudvegen ihvertfall. Men det gjekk alt i alt ganske bra.

Kontrollen gjekk bra. Handa har grodd, så der er berre bevegelighet i lillefinger som hemmer litt. Men den kan fullt brukast til å klippe med. I leggen går det litt meir langsomt, får berre beskjed om å være tolmodig. Det tynne beinet Fibula, har så vidt begynt å gro, det er det beinet som ikkje har hatt stang inni. Det tjukke beinet Tibula, har grodd ganske bra! Så no er det berre til å gå mykje på foten. Brystbeinet og ribbeina går sin gang og eg har ikkje hatt noko trøbbel med å puste, så alt ser bra ut der. Neste kontroll blir om eit halvt år, sidan ting går så bra.

Etter kontrollen, bar det opp til salongen min. Og min kjære svigerinne Hildegunn var klar for litt sjølvpleie. Godt å ha ei tidlegare frisør som kan hjelpe meg iblandt. Så deilig å få friske opp striper og klippe det litt. Må være klar til å begynne på jobb igjen:)

Må nett legge til snappen eg fekk av mannen. Han var berre heilt i ekstase når me fekk den, større smil skal ein leita lenge etter hjå både meg og han. Aldri hatt ein heilt ny bil, herre, så mykje luksus det er! No ser me fram til neste helg der eg og Kenneth skal på helgetur/biltur:) Barnefri og berre kose oss. Blir ein liten avsluttning/feiring på heile perioden, då eg begynner på jobb dagen etter. Me har komt oss igjennom dei værste mnd på ein ganske grei måte, og det trengs å feirast at me har komt så langt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Melinda

Melinda

29, Voss

29 år, frå Voss, bur på Jølster. Karrieremamma, driv frisørsalongen Floke Jølster og har to søte små jenter. Interesser: Frisør, interiør, trening, helse og miljø.

Kategorier

Arkiv

hits