Eit steg fram, to tilbake....

Gipsen på handa er av!!:) Ferdig med kløe og ubrukelig hand. No skal den trenast opp og eg håper for guds skyld den blir lika god som før, med tanke på jobben. Det eg ikkje hadde forberedt meg på var at eg skulle operere ut to stenger som har holdt alt på plass inne i handa og dette skulle bli gjordt med minimal bedøvelse. Redselen tok over hånd då dei skulle begynne og plutselig låg eg der å tutgrein der maskara og snørr rant!! Kva legen tenkte må gudane vite, FLAUT!

Eg kan stå på beina, og det er bra. Tørr ikkje å ha for mykje tyngde på den vonde foten, og kneet har begynt å bli værre. Skruene har begynt å irritere og må snart ut. Hadde meg ein tur på sjukehuset i går grunna mykje smerte og som og kunne være fare for blodpropp! Heldigvis var det ikkje det og eg slapp ut av sjukehuset etter mykje om og men. Var godt eg fekk komme heim, så eg får våkne opp til 6 årsdagen til vetlejenta i lag med ho. Vil ikkje gå glipp av endå ein bursdag der eg ligg på sjukehuset. Eg må ta det endå meir med ro framover og må øke smertestillande igjen. Så dette var eit lite tilbakesteg, og føles ganske kjipt.

Eg skal tilbake 100% i jobben min etterkvart, (men akkurat no ser det ut til at eg blir endå lenger vekke) og utvikle meir og gjere den beste jobben. Eg brenn for det eg gjer og eg har store planar. Det er jo egentlig heilt sjukt. Er det ikkje stort nok at du driv din eigen frisørsalong, tenker du kanskje. Eg vil noko meir med det eg driv med og sjølve frisørbiten er ein ting, men kampen om eit reinare og meir miljøvennleg og allergivennleg drift i bransjen er noko eg vil jobbe meir med.

Så det er spennande å sjå kva framtida kan bringe:) Eg har mine mål, men akkurat no det neste halvåret er å bli heilt frisk!

Takk for at du leste!

3 kommentarer

Helen

03.03.2016 kl.23:00

Du er flink. Har trua på at du kjem att med eit brak.

Magny Botnen Dahlberg

17.03.2016 kl.13:54

Har følgt med på bloggen din, og er imponert over pågangsmotet ditt. All lykke vidare, og håpar du kjem tilbake i salongen din når tida er moden for det! Helsing frå ein av dei faste frisørkundane dine. Magny

Melinda

17.03.2016 kl.16:58

Magny Botnen Dahlberg: Tusen takk for det! Det er virkelig opp og ned dagar, men håpar det berre går oppover snart:)

Skriv en ny kommentar

Melinda

Melinda

29, Voss

29 år, frå Voss, bur på Jølster. Karrieremamma, driv frisørsalongen Floke Jølster og har to søte små jenter. Interesser: Frisør, interiør, trening, helse og miljø.

Kategorier

Arkiv

hits