Framgang!

Vekene etter at eg kom heim frå sjukehuset har stått litt stille på framgangen, men har hatt fysio innom fleire gongar i veka og har fått øvelsar eg skal gjere sjølv. Bevegeligheten i ankel og kne har ikkje endra seg så mykje. Ting har stått stille.

For eit par dagar sidan kjente eg for første gong at eg hadde kontroll over bevegeligheten i tærne, og kunne bevege dei like langt opp som den andre foten! Gleden var stor!!:) I går var fysio på besøk igjen og me kunne begge konstantere med at kne og ankel har hatt stor framgang sidan forrige veke. Eg fekk på meg sko for første gang på den brukne foten, og skulle prøve å gå med preikestolen. Eg får legge ca 15-20kg trykk på foten.

Snart er det ny kontroll, og det hadde vært supert å fått av gips på handa, så eg kan begynne å gå krykker. Blir lettare å komma seg ut av huset. Målet er fortsatt å komme tilbake i jobb den 4.april, om det er for fullt med da samma, veit eg ikkje så det må eg sjå ann.

Eit anna mål er at eldstejenta blir bra snart. Det går så opp og ned, dagane er fine, men kveldane og nettene er verre, då kjem smertene i nakken. Det er mykje psykisk som ligg under, mykje sinne og tankar som ligg bak. Ho fekk med seg alt og såg alt, klart bildene sitter i og tankane går på ei snart 6 år gammal jente.

Dagane går, men dei går fort. Slappar mykje av, men kunne ønskt eg kunne ha gjort fleire ting, er litt låst i heimen kan ein sei. All ære til rullestolbrukarar om vinteren. Er absolutt ikkje lett å komme seg fram.

3 kommentarer

Magny Botnen Dahlberg

16.02.2016 kl.10:35

Ser fram til at du er tilbake i salongen, men du må ta den tida du treng til å bli bra att. Du er ein fantastisk frisør. God betring Melinda!

Melinda

18.02.2016 kl.21:30

Magny Botnen Dahlberg: Tusen takk! Gleda meg til å ve tilbake:)

Svanhild

16.02.2016 kl.18:17

Hei Melinda. Godt å sjå at det går framover. Tenkje mykje på dekan, men eg er ikkje so flink å skriva lenger, eg fyljer med deg og les bloggen din. Kanskje eg tek meg ein tur innom salongen din på fredag, skal til Førde da. Fortsatt god bedring.

Skriv en ny kommentar

Melinda

Melinda

29, Voss

29 år, frå Voss, bur på Jølster. Karrieremamma, driv frisørsalongen Floke Jølster og har to søte små jenter. Interesser: Frisør, interiør, trening, helse og miljø.

Kategorier

Arkiv

hits