Litt energi i dag:)

Første dag der eg har litt energi, det har eg ikkje hatt på lenge, då får eg endelig ordna ein del ting. Er så lett å utsette ting. Har endelig fått avbestilt alt av kontolltimer hjå Haukeland og alt blir overflytta til Førde, kjem meg ikkje til Bergen så lett berre for ein dag. Ekstremt mykje reising for 1 time med kontroll, syns eg. 

Ellers har eg fått satt på ein vaskemaskin og rydda kjøkkenet, då håpar eg mannen blir glad når han kjem heim:) Men det føles godt å få hjelpa til litt, når ein ser kor sliten han er.

 Fotografen Madeleine er heime for tida, nakken hennar blir verre og verre og me lurar litt på kva me skal gjere snart. Er ikkje kjekt å berre stappe i ho smertestillande og la det gå sin gang, når ho blir verre. Har blitt tipsa om forskjellige ting, og eg har prøvd å ringt rundt, men er det er ein slik dag der ingen tar tlf. Kunne ikkje ha blitt meir irritert snart, det skal seiast at lunta er ekstremt kort for tida, har nok litt med lite energi å gjere. 

Nokon som har tips til stiv nakke?


Vetle fanten med snikfotografering:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Melinda

Melinda

29, Voss

29 år, frå Voss, bur på Jølster. Karrieremamma, driv frisørsalongen Floke Jølster og har to søte små jenter. Interesser: Frisør, interiør, trening, helse og miljø.

Kategorier

Arkiv

hits