Planlegging!

I dag kom Irene på besøk, og det betyr ein ting: 3 timar med effektiv kontortid!! Blir alltid så sliten etter desse møtene, er godt eg ikkje har kontor jobb til vanleg. I dag er eg nok ekstra sliten, foten er kjempehoven og eg er kvalm. Eg sov max 2t i natt, er så lei av å ikkje få sove! Blir fort stiv i skuldrene og då fungerer det ikkje å ligge på sida og eg søv dårleg på ryggen. Me har alle, bortsett frå minstejenta som satt bakovervendt, fått sleng i nakken og har vondt samme plass. Trudde først det var bilbelte, men Kenneth hadde bilbelte over høgre skulder, så det stemmer ikkje. Me har konkludert med at det er sleng i nakken, og det er noko som heng i lenge. Eldstejenta har fortsatt ikkje full bevegelighet i nakken og er godt stiv. Ho våkner mykje i løpet av nettene og hylgriner for det er så vondt. Det er ein kamp kvar gong, for ho nekter å ta smertestillande.

Det er mykje ubehag i foten min om natta og ein liten vridning i kneet lagar store problem seinare. Så eg våknar ofte om natta med store smerter i foten, då foten har ligget feil, eller eg har flytta på den i søvne. Derfor søv eg dårleg.

Men det er berre til å slappe godt av no, for i kveld får me masse koselig besøk! Me har til og med barnefri til i morgo, og det trur eg Kenneth ser fram til. Han står opp med ungane kvar dag, så å få sove litt skal nok gjere han godt! Så må eg prøve å ikkje mase for mykje heller;)

Ha ein fin lørdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Melinda

Melinda

29, Voss

29 år, frå Voss, bur på Jølster. Karrieremamma, driv frisørsalongen Floke Jølster og har to søte små jenter. Interesser: Frisør, interiør, trening, helse og miljø.

Kategorier

Arkiv

hits