Nesten smertefri!

Denne veka har det komt seg på smertefronten. Eg hadde legebesøk på tirsdag og han kunne ikkje forstå at eg hadde fått så lite smertestillande frå sjukehuset. Så no er eg tilbake på det samme som eg hadde på sjukehuset. Blir ikkje like fort sliten for tida, men er meir søvnig og i tillegg er kvalme ein av bivirkningane som er vanleg. Sjølvsagt skulle eg ha den bivirkningen konstant:( uansett, så går ting lettare og tårene kjem heller ikkje så ofte, eg bearbeider følelser når dei kjem og prater mykje. Eg har så mange fine folk å prate med.

Har og hatt fysio 3 gongar på besøk denne veka og no føler eg det går bedre, tørr å bevege ledda meir no når eg ikkje kjenner smerter. Så det er framgang der og.

Dagane går i eit og dei går utruleg fort. Det er ein del ting som må ordnast på jobb og no er det ikkje lenge til dørene åpnast igjen. Det skal bli så godt, er ikkje noko kjekt når folk kjem til ei stengt dør. I morgo er det møtevirksomhet igjen, med sjefen, så då blir det god oversikt på ting igjen:) Så det er alltid noko å gjera eller noko som skulle vært gjort. Men eg slappe av og altså, mykje!😉

Én kommentar

Helen

29.01.2016 kl.21:58

Fint du slappar av. Veldig viktig med rett smertelindring. Det har ei hensikt, skjønar du. Som du sjølv skriv så er det lettare å røre på seg og ein stivnar ikkje så lett. Go girl!

Melinda

30.01.2016 kl.01:00

Helen: Eg trudde eg hadde fått riktig, so eg har berre prøvd å holde ut. Kvardagen er berre totalt annleis og lettare:)

Skriv en ny kommentar

Melinda

Melinda

29, Voss

29 år, frå Voss, bur på Jølster. Karrieremamma, driv frisørsalongen Floke Jølster og har to søte små jenter. Interesser: Frisør, interiør, trening, helse og miljø.

Kategorier

Arkiv

hits