Samle krefter!

Denne veka har gått i eit, det har vært ein avtale kvar dag. Eg fann ut at eg måtte avlyse turen ti fysio på Skei på fredag, men gleden var stor då ho kunne ta turen heim til meg. På torsdag fekk eg ein skikkelig knekk, og tårene kom og gjekk og eg har aldri kjent meg så sliten før. Ja, eg har nok tatt på meg for mykje, men føler eg må få i gang hjulene på salongen før eg klarar å slappe av. Rekningane stoppar ikkje opp. Det skal bli godt å få hjelp der borte, og det skal bli godt å bli fleire og når eg er tilbake i jobb, så eg kan roe ned litt på dagane, til no har eg jobba 12 daga, 2 daga fri. Framover skal eg ha meir fokus på familien og være meir heime med dei. 

Denne helga har eg ikkje hatt ein einaste avtale og berre slappa av med familie, har komt ein del besøk som berre har vært kos. Eg har brukt helga på å samle krefter til neste veke, då det er nye fysiotimer og siste opplæring av nye ansatte. Det er tungt med fysiotimane, er alltid godt sliten etterpå og må ligge ei god stund. Det er tyngre enn eg hadde trudd å lære å gå igjen. Ledda er stive og eg har ikkje samme kraft til å bevege dei som før. Av og til er det så fortvilande, og ønsket om å skru tilbake tiden før ulykka er sterkt. Eg kan fort bli sint på situasjonen, ihvertfall når ein ikkje klarer alt sjølv og er avhengig av hjelp med kvardagslege ting. Prøvar så godt eg kan å tenke positivt og sjå framstega ein har, men det er ikkje lett!

Tankane for tida går og mykje til dei som satt i den andre bilen, og håpar alt går etter forholda bra med dei. Skyldfølelsen er stor og det er ikkje kjekt å tenke på at ein har forårsaka ei ulykke der andre blir hardt skada. Det er godt å høyra for min del frå fleire, at hadde det ikkje vore meg som hadde mista kontrollen over bilen, hadde det fort vore nokon andre. Det var ekstremt lokalt og så glatt at det ikkje gjekk ann å gå skikkelig. Eg håpar av heile mitt hjerte at dei ikkje får varige skadar!

Takk for at du leste!

2 kommentarer

Helen

24.01.2016 kl.21:09

Du er flink. Og med flinke folk i salongen trur eg du etterkvart kan ha meir fokus på og bli betre. Sjølvinnsikt hjelper på :)

Melinda

24.01.2016 kl.22:14

Helen: Det er sant, Helen!:)

Skriv en ny kommentar

Melinda

Melinda

29, Voss

29 år, frå Voss, bur på Jølster. Karrieremamma, driv frisørsalongen Floke Jølster og har to søte små jenter. Interesser: Frisør, interiør, trening, helse og miljø.

Kategorier

Arkiv

hits