Smerter dagen lang!

Det var slik bilen såg ut etterpå, og det er eit skikkelig trist syn. Mange fine familieturar i denne her. Den blei sjølvsagt kondemnert og me er på utkikk etter ny bil. Øverst på lista over kriterier står sikkerhet!! (Kjem vel ikkje som ei bombe det.) Det å studere bilder av bilen begynner å sette gang tankane, når ein ser kor fæl den ser ut, men det kjem i eit anna innlegg. Eg har no komt heim og det er ein totalt anna kvardag, kvardagslivet rett i fleisen. Men har blitt i dårlegare form og får ikkje trent øvelsane eg fekk frå fysio, p.g.a alt for mykje smerte. Eg har ikkje sterke nok smertestillande som gjer at eg er heilt fri for smerter. Det verste er beinet, som var knekt rett av. Det er operert og satt inn ein stang i sjølve beinet og skrudd inn skruer i kne og ankel. Eg slepp gips og har mulighet til å komma meg raskare på beina. 


Dette er dag 14 og hevelsen har gått kraftig ned. Men det ser rett og slett ikkje gale ut utanpå:) 

Takk for at du leste:)

 

2 kommentarer

Ingrid Tjosaas

17.01.2016 kl.12:38

Du er ufatteleg sterk. Gler meg til å følgje med på både oppturar og nedturar her inne. Du må ha masse lukka til framover og håper du snart er fullt og heilt på beina att!

Melinda

17.01.2016 kl.12:40

Ingrid Tjosaas: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Melinda

Melinda

29, Voss

29 år, frå Voss, bur på Jølster. Karrieremamma, driv frisørsalongen Floke Jølster og har to søte små jenter. Interesser: Frisør, interiør, trening, helse og miljø.

Kategorier

Arkiv

hits