Sunnheit på sjukehuset!

Då har eg komt til dag 14 og medisin doseringen blei halvert frå i går kveld av. Så det blir spennande om eg klarar å dette eller må øke smertemedisinene igjen, smertemedisinene må ned for at eg skal kunne få reise heim. Målet er fortsatt i morgon:) Dagen i dag har allerede vært innholdsrik, etter frokost bar det rett til fysio og eg hadde min lengste tur med gåstolen og gjekk ca 30m!! Så blei eg kjørt bort til ny avdeling, der eg fekk ny gips på handa og når eg kom opp på avdelingen min igjen, venta det hyggelig besøk av pappa og søskenbarn Monika. Fekk meg deilig sunn sjokolade og knaskegulrøtter. Setter så pris på når folk tar med litt av den sunnere varianten:) Ligg stort sett i senga, så er ikkje så lurt å trøstespise haugar med snop. Sjukehuset diskar og opp med mengder av frukt!


Har blitt forelska i Ombar sjokoladen!!


Av mannen fekk eg den finaste presangen!! Skulle få yogamatte og sa han;) Så gleder meg ekstremt mykje til eg kjem så langt at eg kan begynne med yoga. 

Det som er deilig er framover har eg så god tid, og kan bruke tid på meg sjølv, med tanke på kosthold og treninga. Eg må gjere små øvelser med beinet fleire gongar for dagen, skal eg kunne klare å gå i løpet av dei neste to mnd. 

Takk for at du leste:)

 

- Alle produkta som er vist er gaver frå familie og venner -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Melinda

Melinda

29, Voss

29 år, frå Voss, bur på Jølster. Karrieremamma, driv frisørsalongen Floke Jølster og har to søte små jenter. Interesser: Frisør, interiør, trening, helse og miljø.

Kategorier

Arkiv

hits